Donnerstag, 20. Juli 2017

Hlaváčková: Neuveriteľne smolný Wimbledon. V štvorhre od seba čakáme viac

Pre Hlaváčková to tento rok v All England Clube bet 365 nebol turnaj, ktorý by si predstavovala.

V prvom kole kvalifikácie prehrala s Ukrajinkou Bondarenková 2: 6, 0: 6. "Mala úžasný deň," zhodnotila česká tenistka, teraz 157. na rebríčku WTA.

Vo štvorhre s Luciou Hradecka zvládli prvé kolo proti Francúzke Cornetová a Srbce Kruničové, v druhom ale podľahli Italkám Knappová a Vinciová. "Mali sme azda najhorší žreb, aký tu išiel mať.Keby sme porazili Knappová, bet365 Vinciovú, mali by sme Dellacquaovou, Švedovová, potom Hingisovú, Mirzovej…"

V mixe zase zažila dva maratóny - jeden víťazný proti dvojici Kyrgios , Keysová (10: 8) v treťom sete, ďalšie - ten stredajší - neúspešný. "Už keď som videla, čo nás čaká v prvom zápase, tak som si hovorila: Hm, super. Potom sme to zvládli a videli v žrebu ďalšie kolo. Na to, čo tam bolo za možnosti, si myslím, že sme si to celkom vybrali, "podotkla ironicky.

Zrátané, podčiarknuté:" Neuveriteľne smolný Wimbledon, "zhodnotila Hlaváčková.

že to nie je len zhoda nešťastných náhod? "Ja sa bet365 bonus na smolu vyhovárajú málokedy. Nechcem sa na ňu obzerať. Každý je strojcom svojho šťastia. Len toho teraz bolo trochu moc. Od Sereny v 1.kole Roland Garros až tu po Wimbledon, "rozprávala 28 ročná tenistka.

Hlaváčková zažíva zvláštne obdobie. Ešte pred pár rokmi bola na rebríčku v elitnej šesťdesiatke.


Bola zvyknutá spolu s Hradecka dobývať najcennejšie trofeje.

Vlani sa však po sérii zdravotných trable v singli prepadla. Štvorhru skúšala rok s inými bet365 mobil partnerkami, než sa k sebe na konci minuloročnej sezóny s Hradecka vrátili.

Zlý rok tento rok nemajú: hrali treba semifinále v Miami či na Roland Garros, nedávno prešli do finále v Birminghame. Lenže trofeje, ktoré predtým zbierali, im zatiaľ chýba. "Čakali sme od seba málinko viac," uznáva Hlaváčková.

Šrámy, ktoré spôsobil ich rozchod na konci roka 2013, sa už vraj zahojili. "Myslím, že si trošičku viac každá seba vážime.Viac komunikujeme, niektoré veci riešime viac dopredu a na rovinu. Preberáme, ako budeme hrať zápasy, čo sa na kurte dialo a tak podobne. Myslím si, že nás to aj posilnilo, "vyhlásila. "A veľa si teraz ceníme akéhokoľvek výsledku."

Pr ed necelým rokom začala Hlaváčková spolupracovať s novým trénerom, vedie ju Petr Vaníček. Pochvaľuje si, že s jeho pomocou zlepšila skôr slabší bekhend. Pracujú na servisu či pohybe na kurte. "A všetko do seba tak nejako zapadá."

Zatiaľ úspešne "zapadá" aj cieľ kvalifikovať sa na deblový Turnaj majsteriek, medzi postupovú osmičkou drží H + H siedme miesto.A ani wimbledonskú prehrou by nemuseli moc stratiť, nedarilo sa ani iným konkurentkám.

Postup do Singapuru by bol vynikajúci bodkou za doteraz všelijakými mesiaci.

bet365 stavky

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen