Donnerstag, 20. Juli 2017

Z pohárových tímov na úvod ligy nevyhrala len Sparta, Došek dal hetrik

Pre Plzeň, Spartu, Liberec a Jablonec bolo úvodné kolo generálkou na vstup do európskych pohárov. Nevyšla len Sparte, ktorá nedokázala skórovať v Jihlave a získala len bod. Bolo to jediný zápas prvého dejstva, v ktorom gól nepadol.

Sparťania vstúpili do sezóny nevábne, v Jihlave mali menej striel na bránu ako domáce, nedokázali sa dostať do šancí. Bezgólová remíza bola logickým vyústením nepodareného vystúpenie.

"Na hráčoch bola viditeľná nervozita, bola zbytočná a pre mňa nelogická. Z môjho pohľadu sme to aj podcenili. Hráči si mysleli, že to pôjde samo. Chýbal pohyb, priamočiarosť, trpezlivosť, "hromžil sparťanský kouč Zdeněk Ščasný.

Obhajca titulu z Plzne proti Slavii dobre začal, dal skoro bet365 bonus gól, ale po prestávke z role trochu vypadol.Slávisti však svoje možnosti nepremenili a tak je desať minút pred koncom potrestal Mahmutovič - 2: 0. V samom závere Škoda už len znížil.

"S výsledkom sme samozrejme spokojní. Ale víťazstvo sme museli - hlavne v druhej polovici - vydrieť. Stretnutie sme v druhom polčase nemali pod kontrolou, "priznal plzeňský kouč Miroslav Koubek.

Jablonec sa pridal k Plzni, tretí z favoritov na majstrovský titul zvládol ťažký zápas v Příbrami (3: 2), na ihrisku piateho tímu minulej sezóny bet365 od začiatku viedol. Domáce dvakrát znížili na rozdiel jedného bet 365 gólu, ale vyrovnať sa im nepodarilo.

"Som rád za výhru, začiatok je dôležitý.Pre pokoj a atmosféru v tíme pred Kodaňou je to dobre, "p ovedal jablonecký tréner Jaroslav Šilhavý s vyhliadkou na stredajší duel kvalifikácia Európskej ligy.

Kým v piatok v Jihlave sa hráči gólu ani príliš nepriblížili, v štyroch sobotňajších dueloch sa strelci činili - padlo devätnásť gólov. A ďalšie prestrelka sa odohrala v nedeľu v Liberci.

Domáce privítali sklamanú Mladú Boleslav, ktorá v týždni vypadla v 2. predkole Európskej ligy na ihrisku Stromsgodset. bet365 stavky Hostia viedli, Liberečtí skóre otočili, Skalák vyrovnal. Kto pôjde ďalej do vedenia?Boli to Liberečtí, ktorí potom ušli o dva góly a zápas doviedli k víťazstvu. Úspešnú ligovú premiéru tak zažil ich nový kouč Jindřich Trpišovský. Pred týždňom Liberec podľahol v Superpohára v Plzni.

"Hrali sme na začiatku sezóny proti Plzni a Boleslavi, dvoma top mužstvám ligy, a ukazuje sa, že tím má potenciál. Určite nám výhra pred štvrtkovým zápasom Európskej ligy veľa pomôže. Musíme sa ale zlepšiť v defenzíve, "podotkol Trpišovský.

Divoký a atraktívny priebeh mal duel na Slovácku. Domáci s Duklou prehrávali, do polčasu vyrovnali a potom vďaka hetriku kanoniera DOSKY postupne viedli 3: 1 a 4: 2.Dukla sa nevzdávala, dvakrát znížila na rozdiel gólu, naposledy minút pred koncom, ale viac už nedokázala.

Tridsaťsedemročný Došek dal Dukle tri góly už vlani (5: 1), v historickej tabuľke ligových strelcov dosiahol na métu 120 .


Bláznivý večer prežili fanúšikovia aj v Tepliciach. Domáce mierili k pohodlnej výhre, keď náskok 2: 0 im zabezpečili góly Filla zo záveru prvého polčasu a Potočného z úvodu druhého polčasu. Keď zápas dospel k nastavenie, olomoucký nováčik po dvoch podobných akciách z ľavej strany počas 51 sekúnd vyrovnal.

Ukázal sa aj druhý nováčik, Zlín v nedeľu vyhral na Bohemians 1: 0 gólom pazderia.Zlín sa do ligy vrátil po šiestich rokoch.

Baník Ostrava, považovaný odbornou i laickou verejnosťou na jedného z kandidátov na zostup, domáci Brno prekvapil gólom Kukec priamo z rohu. V závere polčasu však Michal Škoda, brat slávistu Milana, vyrovnal a v samom závere Zavadil otočil skóre z penalty.

.

bet365 mobil

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen