Dienstag, 11. April 2017

Bývalý NFL hráč Jonathan Martin: Zvažoval som samovražedné viackrát

Jonathan Martin, bývalý Miami Dolphins útok pochodzkar, ktorý opustil skupinu v roku 2013 po vytrvalej kampane šikany zo strany spoluhráčov, odhalila v stredu, ako sa zvažovalo samovraždu pri mnohých príležitostiach.

Martin, ktorí sa podrobia opakovanému rasových urážok a explicitných sexuálnych posmešky o jeho rodiny z delfínov opravári Richie Incognito, Mike Pouncey a John Jerry, napísal srdečné a odvážny Facebook príspevok popisujúci jeho nešťastný čas v NFL a jeho boji s depresiou. Písal, ako "vaša práca vedie pokuse zabiť viackrát."

príspevok bol napísaný v druhej osobe, a premýšľal o život strávený zaoberajúce sa šikanou a depresie.Hovo ril o rozhodnutie svojho odísť z NFL a ako "vaše skúsenosti ťa učil opustiť svoju batožinu za sebou." Jonathan A. Martin (@ J_Martin71) Ak neviete,…Teraz viete pic.twitter. com / hE3vimkXduAugust 26. 2015

Martin napísal: "Tie boli položené v dobrom domácnosti. Viete, že ste zlý človek. Urobili hlúpe, poľutovaniahodné veci.


Ale viete, dobro od zla. A zvážiť integritu za nesmierne dôležité. Najhoršie zo všetkých, vo svojej mysli, je nazývaný klamárom. Betclic-Bonus zadarmo

"Vaša práca vás vedie k pokusu zabiť viackrát. Váš osobný pocit nedostatočného sociálneho dominuje každé vaše prebudenie moment a myslenia. Tie sú skamenelé ísť do práce.Buď spať 12, 14, 16 hodín denne, ak je to možné, alebo vôbec nie. Budete piť príliš veľ a, dym burinu stále majú problémy so zameraním na robíte svoju prácu, hranie šport ste vyrastal posadnutý. "

Martin, ktorý je čierny, odráža aj na jeho výchovu a jeho pozadie. Navštevoval prestížnu prep školu v LA a Stanford University, a napísal: "Si jeden z len hŕstka menšín v elitných súkromných škôl. Naučíte sa, aby zmiernil svoju temnotu tým, že sa plachý, introvertný, šetrných. Ani černosi ani belosi vás prijať.Si vždy nedostatočné, a to vždy len, mačička ', ďalej len "divný chlapec, ktorý sa chová biele."

NFL vyšetroval Martin tvrdenia o týraní a nezávislá správa v roku 2014 dospela k záveru, trio sa "zaoberá vzor obťažovanie "voči Martin, ďalší nemenovaní Dolphins ofenzívnu pochodzkar a nemenovaného asistent trénera.

" liečba Martin a ďalší v organizácii Miami Dolphins v dobe bolo urážlivé a neprijateľné v akomkoľvek prostredí, vrátane svetoví profesionálni futbal isti obývajú, "uvádza správa nájdený. ​​

Incognito, povedal, aby bol vodca, bol pozastavený delfínmi po obscénne a hrubý hlasové správy a textové správy boli unikli do médií.Vrátil sa k NFL v tejto sezóne s Buffalo účtami, ale škandál vyvolal celonárodnú debata cez šatni kultúry.

Incognito trvá na svojej nevine. "Všetci sme vedeli, čo sa stalo. Vedeli sme, že nedošlo k obťažovaniu a šikanovanie nie je, "povedal Dan Patrick na začiatku tohto mesiaca.

Delfíny obchodujú Martin na San Francisco 49ers pred 2014 kampane. Konštatovanie s jeho bývalým koľaj tréner Jim Harbaugh nevyšlo :. Harbaugh opustil tím a Martin bol upustiť v offseason

Martin odišiel na začiatku tohto mesiaca, ktorí sa rozhodnú ukončiť svoju kariéru namiesto prechádza season- končiť operáciu.

Betclic-Zobraziť viac

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen