Donnerstag, 13. April 2017

Fox Sports 'selfie hanbiť z sorority bol neformálne sexizmu v jeho najzákernejšie

Arizona Diamondbacks vstúpil v stredu večer v zápase na Chase Field so záznamom 76-81, všetci ale DSD definície priemerných a tucta hier zmietaný na prvé miesto Unibet-Kliknite tu podvodníci v NL západe. Sú druhoradú plesu klubu vysúva reťazec v športe, kde takmer všetky 2,430 odohraných zápasov v sezóne bude rýchlo zabudnutá, a to aj zo strany hráčov na ihrisku.Presvedčivé divadlo tomu tak nebolo.

Možno je to, že neskoré sezóna nuda, ktorá viedla miestne vysielanie tím Bob Brenly a Steve Berthiaume stráviť plných dve minúty vyprázdniť svoje komory, kedy kamery vyškolení na skupinu žien zo kapitolu Arizona State of Alpha Chi Omega sorority zapadnutím nalíčenie v polovici štvrtého inning.Your prehliadač nepodporuje iframe.

"máte, aby sa tvárou, keď budete mať nalíčenie?" zahundral Brenly, 61-ročný muž. "To je ten najlepší zo 300 snímok som dnes odobratých zo seba!"

Pridané Berthiaume: "Každá holka na fotke je uzamknutý na svojom telefóne. Každý, kto sa volí v. Vitajte na rodičovstvo v roku 2015. "

a tak ďalej.Cringeworthy výmena pretrvávalo aj po Arizona David Peralta vedie z dolnej časti štvrtej so základňovou hit, kone zrejme nestačí mŕtvy.

"Potom sa selfie s párok v rožku, selfie s Churra, selfie len z selfie! "vtipkoval Brenly. "Tu je moje prvé sústo z Churra, tu je môj druhý sústo z Churra."

riffed Berthiaume: "Môžeme urobiť zásah? Čo keby sme poslať Baxter (Diamondbacks 'maskota) tam a jednoducho zhromažďuje všetky telefóny.Vy ste im to dostať sa späť do konca hry. "

Na jednej stran e baseball vysielania, najprv v rozhlase a neskôr v televízii, sú už dlho závisel na odľahčenú komentárom približný scenérie pre naplnenie veľa vreciek prestojov pri priemernej hry. Ešte niečo o stredajšom paternalistických chvastať sa cítil strašidelný a nadmerné pod jeho skákacie dyhy.

Z ventilátora hľadiska neschopnosť reagovať na každej stúpanie stretnutie dvoch i-bežal klubov, ktoré boli z playoff tvrdenia pre týždňoch je ťažko smrteľný hriech.Ale aj keby výsledok v stredu nebol úplne zbavený dôsledkov, je ťažké si predstaviť, že tím komentátorov, ktorí sa zameriavajú na skupinu šeredných finančných broškov, inhalujú 12 dolárov piva, pričom ignorujú akciu na poli. Pretože sa to nikdy nestane.

Je to Ian Cohen žiadať Genieho Boucharda, aby nám "dali krútiť", alebo Stephen A Smith obviňovať gól na ženskom majstrovstve sveta na nemeckých hráčov " "?


Určite nie. Ale aj tie najviac zdanlivo neškodné epizódy každodenného sexizmu posilňujú myšlienku športu ako klub chlapcov, zastaralý pojem, ktorý nikomu neposkytuje.Rozhodne nie je tradičný šport, ktorého problémy prilákať mladší, progresívne zmýšľajúci fanúšikovia sú tak riadne zdokumentovaný ako Mitchell správe. Priemerný vek minuloročnej diváka World Series bolo 55,6 podľa Horizon Media, a to až z 49,9 iba pred piatimi rokmi.To je alarmujúce trend baseballe mocipánům aj keď výnosy a ocenenie franšízových stúpať.

Horšie je, že tieto vzory povzbudiť misogynists, ako tretieho rádu agregátora, ktorý zhadzoval stredajšom páchateľa ako "budúci vodca sveta", ktorí sa dostali na toaletnom dole si zaslúžili.

Akonáhle Fox Sports uvedomil že dospelí muži posmievali mladé ženy za baví nemusí byť dobrý vz hľad, sieť prevádzkoval kontrolu škody tým, že ponúka ženám vstupeniek Alpha Chi Omega k štvrtkovom zápase.Skôr než vydržať druhú Diamondbacks hru v dvoch nociach sorority požiadal tím dať vstupenky na rodiny s deťmi na nový hárok, miestne neziskové organizácie, ktoré ponúka bez domova a domáce násilie služieb, a tým využitie ich nevyžiadanej momentálnej slávu reflektora dôstojným spôsobujú. Hral dobre.

Možno, že NFL s nepriestrelným popularite môže dovoliť byť tón-hluchý, pokiaľ ide o odcudziť tie ženy, ktoré štúdie ukazujú, účet pre 45% futbalových fanúšikov. Ale keď príde, ako sa správa na platiacich zákazníkov, ktorí dopadal na nezmyselnú hru v posledných dňoch mesiaca september, baseball môže byť múdre, aby sa pozrieť do zrkadla.

Unibet-Vyzdvihnúť bonus

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen