Dienstag, 18. April 2017

Gary Anderson bije Adrian Lewis udržať majstrovstvá sveta PDC korunu

Už druhý rok po sebe Gary Anderson vyhral finále majstrovstiev sveta PDC potopením konečnej šípku turnaja do červeného lôžka svoje obľúbené double: 12. Jeho víťazstvo nad Adrian Lewis označil koniec presvedčivé, ale podivné stretnutie že sa nepodarilo dosiahnuť klasický stav kvôli nesúladu zo strany dvoch hráčov, ktorých cesty do finále ťažko boli priamejšie v prípade prerušovanej napäté a vzrušujúce encounters.Gary Anderson vyhrá PDC World Darts Championship - ako sa to stalo!Čítajte viac

tlmiace, ako to bolo, to nebol jeden z nich, bod upokojený majster bol rád, že pripustiť. "Bolo to škrabanec od samého začiatku," hovorí Anderson. "Boli tam nejak é dobré šípky a niektorí z nich naozaj zlé. Ja starnem, vezmem si zoškrabať. Mám to po dobu najmenej ďalších 12 mesiacov. "

Pre všetkých, že čísla vstal kontrole. Staging opakovanie finále 2011 vyhral Lewis, obaja hráči v kombinácii zlomiť rekord pre maxím hádzať do nejakej hre šípky v histórii, aby ich stretnutie priemerov pohybuje okolo 100 značkou.Ale nakoniec to bolo Andersonwho prevládala v najdôležitejších štatistík všetky, zatĺkať domáce 26 zdvojnásobí v priebehu 12 súprav, v porovnaní s jeho priateľ je 19, vyhrať sedem sád na päť.

Jeho vrah rana bola monštrum check-out of 170 v predposlednej etape finálnej sady, ktorá opustila Lewis navíjanie.45-ročný z škótskych hraniciach uzavrel formality uzavretím sa na poslednej etapy, aby sa stal štvrtým hráčom, ktorý úspešne obhájiť svoj prvý titul majstra sveta.

Popularita špičkového šípky nevykazuje žiadne známky oslabenia, s Alexandra Palace opäť kreslenie kapacity dav nadšencov šípky do značnej miery beered-up určený vyžmýkať aj tú poslednú kvapku veselí z chvostovej konca sviatočné.

Ako je zvykom, veľa čelil vetra a dážď na mimoriadne špinavé noc v severnom Londýne v maškarné; obvyklý nepreberné množstvo Flintstones, Stormtroopers a Thunderbirds pridaný do veselí príležitosti, kde jazdili excelentnosť na oche môže niekedy vziať zadné sedadlo na neviazanú roistering na podlahe below.Five vecí, ktoré máme radi o majstrovstvá PDC World Darts 2016 - v fotografie viac

Akonáhle je suchý ľad sa vymaže v dôsledku bombastické úvodov a walk-ons predstavovať hlasnú hudbu, lasery a krásne dievčatá, to bol Lewis, ktorý sa usadil ako prvý, snaffling prvú sadu tromi nohami jeden a vystrihovacie svoj prvý maximum v tomto procese.Bolo to nezvyčajne pomalý rozbeh od Andersona, ktorý stratil len dva sety vo svojej námahy piatich z� �pasov sprievodu do finále, ale okamžite reagoval tým, že vyhrá druhé sady na nulu, lámanie Lewis v stredu nohe ako pribil tri po sebe idúce štvorhra .

a meandrující zápas z mnohých zvratov, v ktorom obaja hráči vyhodili neznesiteľne horúce a studené hranami dôrazne v prospech Andersona v nastavenej siedmich, ktoré získal pred Lewisa dohodil.Zdalo sa, že rozhodujúci okamih a Anderson okamžite nabílené svojho súpera revať do dvoch stoviek fanúšikov, trochu náhodne zvažuje sa zapísal jedným z najmenej troch bizarných mid-match miscounts, ktoré by mali dostali Lewis z väzenia, ale nie celkom.

v tomto zápase jemného rolovania za ním muži hovoria jackpot je odpoveď bola vynikajúca, keď sa krysa-a-tatted tri rýchle nohy, aby bol 5-4 s check-out 121.To by sa ukázalo ako hru, ale nakoniec márny protiútok ako Anderson reagoval s ďalším slap-dole, pokojne zavrel von 10. s 108 pokladni vedie 6-4 a dal víťaznú líni u v dohľade.

Potreboval vyhrať tri zo štyroch sád konečných získal titul, Lewis opäť polovicu deficit s tromi po sebe idúcich ramien, v ktorom monstered Anderson.Surfovanie vlnu hybnosti šiel na to vyhrať úvodný etapu 12. sete proti hodu iba pre konečný víťaz prerušiť jeho beh s out-shot 64.

The Scotsman budúci nohu bol úžasný, uzavrieť s maximálnou brať-von 170, aby ho opustiť jednu nohu plachý víťazstvo a šek na £ 300,000 ktorý on zabezpečil so svojím obvyklým minimálnym úsilím.

"bola to drina," povedal Anderson. "Práve sme sa vliekli ďalej. Pripadalo mi to, akoby som čakal Aidy na štart a čakal, aby som začal. Bolo to zvláštne. Tam bolo niekoľko dobrých šípky a niektoré elektronické šípky, ktoré boli míle off. Myslím, že to, čo robí hru hru to je. "

To aj niekoľko tisíc opilcov revúci na konkurentov v maškarný.Long môžu všetci pokračovať.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen